Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тріски летіли, а він тихо сидів: На лаві підсудних - майстер лісу

5 серпня 2014 р., 15:53

З його вини ліс на Рахівщині обчистили на 100 тисяч.

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому за результатами перевірки у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів, відносно майстра лісу Білотисянського лісництва ДП «Рахівське ЛДГ» по обвинуваченню у вчиненні службової недбалості, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом громадським та державним інтересам.

Досудовим розслідуванням встановлено, що згадана посадова особа входить до складу державної лісової охорони, яка має статус правоохоронного органу, у зв’язку з чим повинна безпосередньо здійснювати основні завдання державної лісової охорони, зокрема, забезпечувати охорону лісів від незаконних рубок. Однак, внаслідок службової недбалості, яка полягала у невжитті заходів з припинення і фіксування незаконної порубки дерев, державним інтересам у сфері охорони, відтворення і раціонального використання лісових ресурсів та інтересам територіальної громади села Луги Рахівського району завдано істотну шкоду в розмірі майже 100 тис.грн.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp