Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зловмисникам не вдалося присвоїти чужі дрова (ФОТО)

6 серпня 2014 р., 11:21

Небайдужий ужгородець оперативно повідомив про крадіжку у міліцію.

Працівники Ужгородського райвідділу міліції прислухались до повідомлення мешканця району та затримали чоловіків, які поцупили дрова. Правоохоронці вдячні чоловікові за співпрацю та небайдужість до чужого горя

Днями до Ужгородського райвідділу міліції звернувся мешканець міста Ужгород, який просив прийняти міри до невідомих осіб, які шляхом вільного доступу викрали з його складу, який знаходиться в Ужгородському районі, дрова. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, де здійснила огляд та поспілкувалася з потерпілим від крадіжки.

За деякий період часу до правоохоронців звернувся ще один громадянин, який повідомив, що щойно на його подвір’я заїхали двоє чоловіків із кіньми. Також він повідомив, що на возі знаходяться дрова. Міліціонери одразу ж зрозуміли, звідки вітер віє, і терміново вирушили туди. Вже на місці їм вдалося встановити осіб, які причетні до скоєння крадіжки дров. Правоохоронці встановили, що дані чоловіки, їхавши по своїх справах, біля річки помітили дрова і вирішили забрати собі.

Так, скориставшись допомогою сумлінного громадянина, який вчасно повідомив правоохоронні органи про підозрілу особу, міліціонерам вдалося оперативно відреагувати та затримати злочинця. Тому правоохоронці й надалі просять мешканців району не бути байдужими та по можливості сприяти у боротьбі зі злочинністю. Адже лише спільними зусиллями нам вдасться забезпечити спокій і порядок у краї.





Ганна ДАН, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp