Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трамп оголосив Гаазький трибунал незаконним

27 вересня 2018 р., 08:25

Трамп виступив проти повноважень Міжнародного кримінального суду.

США не нададуть ніякої підтримки Міжнародному кримінальному суду, заявив Трамп на дебатах у рамках 73-ї сесії Генасамблеї ООН.

США не надаватимуть жодної підтримки Міжнародному кримінальному суду, який "не має юрисдикції, легітимності і влади". Про це у вівторок, 25 вересня, під час виступу на загальних дебатах високого рівня 73-ї сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку заявив президент США Дональд Трамп, повідомляє Укрінформ.

Він заявив, що США відмовляються визнавати ідеологію глобалізму.

"Америкою керують американці. Ми відкидаємо ідеологію глобалізму, застосовуючи доктрину патріотизму. По всьому світу відповідальні народи повинні захищатися проти загроз суверенітету, при чому не тільки з боку світових урядів, а й від інших форм примусу і домінування", - сказав Трамп.

З огляду на це, він підтвердив, що США не надаватимуть жодної підтримки Міжнародному кримінальному суду. "На думку Америки, Міжнародний кримінальний суд не має юрисдикції, легітимності і влади. Він хоче отримати майже повну юрисдикцію над громадянами всіх держав, порушуючи принципи правосуддя, справедливості та належного процесу", - зазначив американський президент.

Трамп підкреслив, що США "ніколи не відмовляться від свого суверенітету на користь невиборної, непідзвітної глобальної бюрократії".

Нагадаємо, раніше радник Трампа з нацбезпеки та оборони Джон Болтон заявив, що США готові застосувати санкції проти Міжнародного кримінального суду в Гаазі, якщо він проведе розслідування проти американських військ в Афганістані.

У відповідь у суді заявили, що не зважатимуть на заяву Болтона і далі продовжать свою роботу на благо верховенства права.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp