Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Суд над Стоуном: проти соратника Трампа підтверджені серйозні звинувачення

12 листопада 2019 р., 23:21

Експомічник Пола Манафотра, Ричард Гейтс, підтвердив суду США звинувачення проти іншого соратника Трампа – Роджера Стоуна, що він знав про хакерський злам серверів демократів, а також про наміри оприлюднити компромат на WikiLeaks

Про це Гейтс заявив у вівторок, повідомляє американське видання The Hill.

"Роджер Стоун повідомляв виборчій кампанії (Трампа – ред.) про плани WikiLeaks оприлюднити резонансне електронне листування, викрадене з серверів Демократичного національного комітету (DNC) та колишньої держсекретарки США Гілларі Клінтон", - наводить видання заяву експосадовця кампанії Трампа.

Читайте також: Трамп обіцяє цього тижня опублікувати текст першої розмови з ЗеленськимРічард Гейтс, якому загрожує до десяти років ув'язнення, виступив зі своїми свідченнями у кримінальному процесі проти Стоуна в вівторок. Він уточнив, що давній соратник Трампа Стоун інформував виборчий штаб про плани WikiLeaks ще у квітні 2016 року, за кілька місяців до того, як у DNC оголосили про викрадення інформації.

При цьому, Стоун контактував з кампанією головним чином через її керівника, Пола Манафорта, який згодом був засуджений до понад семи років ув'язнення за звинуваченнями в шахрайстві.

Сам же Стоун, відомий своїми епатажними образами в циліндрі та зухвалими заявами в суді, звинувачується в брехні Конгресу щодо його ролі посередника між WikiLeaks та кампанією Трампа, яку він не визнає.

Нагадаємо: офіс спецпрокурора Мюллера, який два роки розслідував втручання Росії у вибори в США, а також можливий зв'язок кампанії Трампа з росіянами, порушив справу проти колишнього наближеного до Трампа радника Роджера Стоуна.

Читайте також: Імпічмент Трампа: у Конгресі США не виключають, що розслідування "зачепить" не лише УкраїнуЗараз проходять судові слухання по цій справі. Стоуна пов'язують з передачею вкрадених хакерами листів демократів веб-сайту WikiLeaks під час президентських виборів у США.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp