Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "ЛДНР" завершилося голосування на "виборах"

12 листопада 2018 р., 08:30

Сепаратисти повідомляють, що голосування пройшло без значних порушень.

Результати "виборів" буде оголошено в понеділок."Виборчі дільниці" на "виборах" глав і "депутатів парламентів" самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" завершили свою роботу о 20:00. Про це пише Life.Сепаратисти повідомляють, що голосування пройшло без значних порушень. У "ЛНР" і "ДНР" приступили до підрахунку голосів. Очікується, що перші підсумки "виборів" будуть підбиті вночі у понеділок, 12 листопада.Як пише ТАСС, станом на 18:00 явка "виборців" становила 72,5% в "ЛНР" і 76,2% - у "ДНР".Нагадаємо, вранці 11 листопада в "республіках" почалося "голосування" на "виборах", незважаючи на заклики Києва не робити цього. Сепаратисти оголосили про рішення провести "вибори" відразу після загибелі глави "ДНР" Олександра Захарченка.У "ДНР" і "ЛНР" заявляють, що "вибори" не суперечать Мінським угодам.
Ольга 12.11.2018 13:27 IP: 246.87.133.46
Явка зашкалює. А чого це я повинен утримувати тих песіонері, що голосували 11 листопада??? Що наше СБУ не може зайти в реєстр цих виборів? Всих, хто голосував не пропускати на територію України! Досить базікати, що там знедолені українці. Я мешкаю біля лінії розмежування й бачила їх сяючі обличчя учора по телевізору. Нажаль українські канали у нас не працюють, тільки ДНР. Ольга, м. Гірник, Донецька обл.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp