Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гуманітарна допомога з Іршавщині прямує до Донбасу

10 серпня 2014 р., 12:31

Її надали військовим підриємці Іршавщини.

У зв’язку з критичною ситуацією на сході України, жителі звільнених від терористів населених пунктів Донецької та Луганської областей потерпають від відсутності води, електроенергії, природнього газу. Чи не найбільша проблема – нестача продуктів харчування. На сьогодні в кожній області України проходять масові акції підтримки та надання допомоги учасникам АТО та мешканцям східних регіонів.

Закарпаття теж не лишилось осторонь. Зокрема і на Іршавщині підприємства, приватні підприємці, фермерські господарства та жителі району активно долучилися до збору допомоги у вигляді харчів, що є життєвонеобхідною потребою. До складського приміщення райдержадміністрації були звезені продукти тривалого терміну придатності, а це мука, крупи, макарони, сало, олія, різні солодощі, консерви та інше.

Керівництво району щиро вдячне всім, хто з небайдужістю віднісся до прохання та вклав свою долю в цю благородну справу. Особливе спасибі жителям с. Заріччя, які в чималій кількості поповнили вантаж свіжими овочами, крупами, цукром, кондитерськими виробами та іншим.

У п’ятницю ця допомога була відправлена в обласний центр, де, в свою чергу, вже буде організована відправка до місця призначення спільним вантажем з усіх районів Закарпаття.

Іршавська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp