Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли до дітей

20 грудня 2018 р., 18:05

Аби розповісти про важливе

Діти не завжди переймаються безпекою та, в гонитві за цікавістю, часто потрапляють у небезпечні ситуації. А з початком зимових канікул, багато з них залишатимуться вдома без нагляду дорослих, тож зараз особливо гостро постає питання безпеки життєдіяльності дитини. Отож, на порозі зимових канікул рятувальники посилено навчають дітей пожежній абетці.

20 грудня профілактично-просвітницький захід відбувся у Великоберезнянській ЗОШ І-ІІІ ст.. Фахівці ДСНС розповіли дітям про важливість безпечної поведінки в побуті й навчальному закладі та застерегли про можливі негативні наслідки через їх пустощі з вогнем. Також дітям нагадали правила безпечного поводження із піротехнічними виробами та як прикрасити новорічну ялинку, аби вона не призвела до пожежі.

Школярі, а іх на заході було майже півсотні, пообіцяли виконувати усі вказівки рятувальників та провести зимові канікули безпечно.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp