Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"П’яні справи" з рук закарпатю не зійшли

28 грудня 2018 р., 14:50

Він відповідатиме перед законом

Берегівським районним судом задоволено клопотання процесуального прокурора та «безальтернативно» взято під варту на 60 діб, 19-річного мешканця села Великі Береги, Берегівського району, який підозрюється у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень односельцю.

Оголошено про підозру закарпатцю, який у ході бійки, наніс тяжкі тілесні ушкодження односельцю За процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури оголошено про підозру 19-річному мешканцю села Великі Береги Берегівського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Встановлено, що вночі, 25 грудня 2018 р., підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході побутової сварки, наніс ряд колото-різаних ран двом знайомим. Рани спричинені саморобним предметом схожим на меч. Один з потерпілих в результаті отримав небезпечну для життя травму шиї та руки (неповна травматична ампутація лівої кисті). Ступінь травм отриманих іншим потерпілим наразі визначають медики. Наразі до Берегівського районного суду скероване клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років. 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp