Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські рятувальники боролися з негодою (ФОТО)

15 січня 2019 р., 17:15

Несприятливі погодні умови, які супроводжувалися значною кількістю опадів, призвели до відключення від електропостачання населених пунктів області.

 

Так, на 10:00 14 січня по Закарпатській області залишаються відключеними від електропостачання 16 населених пунктів повністю та 8 частково на території Хустського, Рахівського, Перечинського, Великоберезнянського, Іршавського, Ужгородського, Свалявського та Воловецького районів. Зараз на місцях працюють аварійні бригади енергетиків.

Також впродовж минулої доби підрозділи ДСНС області надавали допомогу водіям в буксируванні 6 транспортних засобів, які не могли самостійно рухатися автошляхами області.

А в Ужгороді фахівці аварійно-рятувального загону спеціального призначення проводили аварійні роботи на вул. Добролюбова. Там впале дерево пошкодило автомобіль Dacia Logan, що був припаркований на прибудинковій території.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp