Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські підприємці привласнили 80 тисяч

14 серпня 2014 р., 20:31

Незаконними діями, щодо капіталу підриємства.

Чергове кримінальне правопорушення у сфері розкрадання бюджетних коштів виявлено працівниками Слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області.Так, службові особи одного з приватних підприємств районного центру Закарпатської області, використавши злочинну схему, імітували придбання власних основних засобів та за результатами злочинної оборудки безпідставно заявили до бюджетного відшкодування кошти в сумі понад 800 тис. грн.

Незаконна схема дала можливість підприємству у серпні 2013 року отримати відшкодування податку на додану вартість на розрахунковий рахунок, а викрадені таким чином кошти з Державного бюджету використали у власних цілях підприємства.За даним фактом 14 серпня 2014 року розпочате досудове розслідування за ч.5 ст.191 КК України – привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинене в особливо великих розмірах.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp