Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники завітали до осель

14 лютого 2019 р., 11:40

У середу, 13 лютого.

13 лютого рятувальники Міжгірського підрозділу провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів смт Міжгір’я щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті в зимовий період. До заходу також долучилися представники правоохоронних органів та актив селища.

Особливу увагу під час заходу було приділено особам з так званої “групи ризику”, а саме: одиноким громадянам, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям.

В ході роботи рятувальники нагадали місцевому населенню, яких правил необхідно дотримуватися під час експлуатації пічного, електричного та газового опалення. Роз’яснили наскільки важливим є дотримання цих правил, оскільки вони взимку не тільки не дають людям замерзнути, а й можуть стати загрозою для їх життя.

Під час профілактичного заходу фахівці ДСНС навідалися й до працівників військового комісаріату, екстренної медичної допомоги, лісового господарства та закладів торгівлі, де з кожним провели протипожежний інструктаж та нагадали правила користування вогнегасником.

Цього ж дня, подібний захід провели й рахівські рятувальники у селі Ділове.

Кожен учасник заходів отримав листівку із застережливою інформацією, щодо правил безпечного зимування. Також місцеві юнаки та дівчата дізналися про вищі навчальні заклади системи ДСНС України, що займаються підготовкою кваліфікованих кадрів рятувальної служби. Також місцева молодь дізналася про умови вступу до вишів та порядком проходження служби в підрозділах оперативно-рятувальної служби.





У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp