Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців просять повідомляти про сепаратистські та антидержавні дії

15 серпня 2014 р., 19:14

Невідомі особи у військовій формі, безпілотні літальні апарати, чопських прикордонників цікавить все.

Шановні мешканці прикордоння! 

Останнім часом на території України зросла кількість спроб вчинення терористичних актів та провокаційних дій з метою дестабілізації обстановки в державі. Особи, які вдаються до вчинення таких дій, мають на меті розпалити у країні хаос, залякати населення, тим самим створити підґрунтя для просування своїх сепаратистських та антидержавних ідей.

Державна прикордонна служба України є одним з державних суб’єктів антитерористичної діяльності, на яку покладено забезпечення недоторканості державного кордону та припинення конфліктів і провокацій на кордоні. Тому, з метою забезпечення якісної протидії тероризму та іншій протиправній діяльності на державному кордоні України і в межах контрольованих прикордонних районів, звертаємося до Вас щодо надання випереджувальної інформації про факти можливої підготовки до вчинення терористичних дій, мінувань місцевості чи об’єктів, будь-яких провокацій. Цим самим Ви убезпечите себе, своїх рідних та близьких, долучитесь до забезпечення миру та добробуту в нашій державі. 

У разі виявлення в прикордонні підозрілих невідомих осіб (у тому числі в військовій формі), транспорту, безпілотних літальних апаратів чи інших предметів, просимо Вас негайно інформувати про це найближчий орган (підрозділ) Державної прикордонної служби України. 

Контактні телефони: Чопський прикордонний загін - тел. (0312) 71-13-86. 

ПАМ’ЯТАЙТЕ!!! Від нас з вами залежить наша загальна безпека. Спільними зусиллями ми відновимо мир на нашій землі! Конфіденційність гарантується. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp