Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатському селі зловили до зубів озброєного місцевого мешканця (ФОТО)

15 серпня 2014 р., 19:25

Гладкоствольна рушниця, пістолет, набої та мисливський ніж у шкарпеці.

Нещодавно в смт.Дубове, Тячівського району дільничні інспектори Тячівського РВ УМВС зупинили підозрілого чоловіка, мешканця Іршавщини, який поводився неадекватно. Даного громадянина було доставлено в приміщення Дубівського відділення міліції для складання адміністративного протоколу, адже чоловік перебував в стані алкогольного сп’яніння. 



З собою чоловік мав сумку, яку намагався приховати. Коли правоохоронці оглянули дану сумку, то виявили там гладкоствольну рушницю 12-го калібру та 37 набоїв до неї. Коли працівники міліції продовжили огляд підозрюваного, то знайшли ще декілька цікавих знахідок – за ремнем чоловік ховав пістолет, призначений для відстрілу гумовими кулями, 7 набоїв до нього, а в одній з шкарпеток мав мисливський ніж. Звісно, жодних документів на дану зброю в чоловіка не було. 

Як повідомляє т.в.о. начальника Тячівського РВ УМВС Василь Поковба, за даним фактом проводиться розслідування, в ході якого буде встановлено, звідки в чоловіка дана зброя та з якою метою він її зберігав. 
Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp