Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко відреагував на скандальне рішення КСУ

28 лютого 2019 р., 08:18

Глава держави доручить підготувати новий законопроект про покарання за незаконне збагачення після публікації рішення Конституційного суду.

Президент Петро Порошенко заявляє, що внесе в парламент законопроект про покарання за незаконне збагачення після оприлюднення рішення Конституційного суду про визнання відповідної статті КК неконституційною. Про це він сказав на засіданні Ради регіонального розвитку в Запорізькій області в середу, 27 лютого, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я хочу всіх заспокоїти і сказати, що як тільки рішення буде оприлюднене, як тільки ми з ним ознайомимося, я негайно дам доручення терміново, з урахуванням висновку Конституційного суду, підготувати і внести до Верховної Ради (я визначу його як невідкладний) законопроект про передбачене покарання для чиновників за незаконне збагачення", - сказав він.Порошенко запевнив, що нова редакція статті буде "виписана так, що і комар носа не підточить".Він також зазначив, що це рішення КС "лише очікується, його ще ніхто не бачив", немає навіть підтвердження, але є негативна реакція в соціальних мережах.Раніше в КСУ повідомили, що рішення опублікують сьогодні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp