Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Державний інспектор спокусився на хабар (ФОТО)

28 лютого 2019 р., 08:50

Такі реалії

За процесуального керівництва прокурорів Генеральної прокуратури України, прокуратури Закарпатської області та оперативного супроводу працівників управління Служби безпеки України в Закарпатській області, слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, 27.02.2019 викрито головного державного інспектора відділу митного оформлення одного з митних постів Закарпатської митниці.

Вказаний посадовець вимагав та одержав від мешканця м. Ужгорода неправомірну вигоду у сумі 1200 доларів США за внесення до автоматизованих баз даних органів доходів та зборів недостовірних відомостей щодо виїзду за межі митної території України, транспортного засобу, який фактично знаходився в Україні з порушенням строків транзитного переміщення.
Наразі особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, проводяться першочергові слідчі дії, готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp