Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Говерла» мінімально поступилася «Металісту»

16 серпня 2014 р., 23:26

Команда Грозного пручалася, але не змогла встояти перед натиском харків'ян

Щойно завершився матч у Харкові, де місцевий «Металіст» приймав ужгородську «Говерлу». Прогнозовано господарі поля грали атакувально, першим номером, а команда В’ячеслава Грозного, віддавши ініціативу «Металісту», намагалася чітко відіграти у захисті і шукати щастя в контратаках.

Така тактика виправдала себе у першому таймі, який закінчився з нулями на табло. Але на 70-й хвилині матчу «Металіст» таки пробив Максима Коваля: після багатоходової комбінації м’яч знайшов Шав’єра і влетів у ворота «Говерли».

Спроби ужгородців відігратися виявилися безуспішними, хоча в одному з моментів новачок команди Панфілов мав стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок. Проте його удар з кількох метрів заблокували захисники «Металіста». Справедливості ради треба зазначити, що в останні хвилини матчу гості могли і самі пропустити, але харків’янам на завершальній стадії атак бракувало майстерності.

В результаті фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу «Металіста» -- 1:0.

Цікаво, що в цій грі у складі "Металіста" дебютував вихованець закарпатського футболу і екс-гравець "Говерли" та "Шахтаря" Василь Кобін. Він відіграв увесь матч і попив немало крові своїм колишнім партнерам по команді. 

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp