Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді про День Нацгвардії не забули (ФОТО)

26 березня 2019 р., 08:50

5 річницю створення Національної гвардії України феєрично відсвяткували на вулицях міст гвардійці 2 Галицької бригади.

На вулиці Тернополя, Рівного, Ужгорода та Львова гвардійці вийшли аби вразити містян різноманітними флешмобами.

Так, в центрі міста Ужгорода під сучасні хіти запалювали гвардійці разом зі студентками коледжу культури та мистецтв. Подібний флешмоб гвардійці зі студентками влаштовують не вперше, готуються заздалегіть і завжди мають схвальні відгуки серед перехожих.

«Нам дуже цікаво спостерігати за солдатами, розповідає студентка і учасниця танців Валентина Задорожна. – Нам приємно, що хлопці можуть разом з нами станцювати, а саме головне – хочуть цього».

18 учасниць конкурсу краси вишикувались у Герб України та літери НГУ в центрі Рівного. Разом з гвардійцями військової частини 3055 2 Галицької бригади рівненські красуні навіть марширували.

«Загалом до заходу долучилося 18 студенток. Всі ми – майбутні учасниці конкурсу краси університету., - розповідає студентка ІІ курсу спеціальності «Геодезія» НУВГП Мар’яна Андросюк. - Нам запропонували взяти участь у цікавій творчій ініціативі і ми подумали: а чому б і ні? До цього ми й раніше долучилися до таких заходів, але зазвичай це були якість танцювальні постановки. А тут довелося ходити чітким стройовим кроком в одну лінію в одному ритмі в певному порядку. Це був цікавий досвід. Військовослужбовцям Нацгвардії велике спасибі за допомогу і співпрацю. Ми дуже цінуємо їхню службу, адже вони нас захищають. Бажаю їм наснаги. Думаю, що для кожного з них – це та школа, з якої вони вийдуть змужнілими чоловіками.

Військовослужбовці на майдані Незалежності в центрі Рівного вишикувалися в три взводи. Під барабанний бій кожен зі взводів стройовим кроком прийняв форми букв «НГУ» (абревіатура Національної гвардії України). Після чого взводи вишикувалися у формі цифри «5», а опісля разом зі студентками Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП) – в герб України.

У Тернополі гвардійці та школярки не лише марширувала і танцювали, а й демонстрували прийоми рукопашного бою. Разом з дівчатами тренувались понад місяць. Як кажуть самі гвардійці, найважчим було навчитись танцювальним рухам.

У центрі ж Львова оркестр 2 Галицької бригади зібрав поблизу Ратуші натовп майже з тисячі людей. Містяни, які вже знають гру оркестру, прийшли спеціально аби його послухати. Гості ж міста, аплодували та вигукували «браво».
Група інформації і комунікації військової частини 3002 Західного ОТО НГУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp