Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Офіцери пішли до школи

19 квітня 2019 р., 17:40

Старші дільничні офіцери Іршавського відділення поліції капітан Олеся Семак та майор Василь Левдар провели профілактичні бесіди зі школярами Чорнопотіцької загальноосвітньої школи

Розмова з учнями школи села Чорний Потік Іршавського району стосувалася відвідування школи, поведінки під час навчального процесу. Також говорили про булінг.

Дільничні офіцери поліції розповіли дітям про найпоширеніші види злочинів, які вчиняються на території району. За що найчастіше притягають до відповідальності підлітків.

Також нагадали дітям про заборону вживання алкогольних напоїв та куріння.

Далі правоохоронці відповіли на численні запитання дітей щодо службової діяльності. Ознайомили старшокласників з умовами вступу в навчальні заклади системи МВС.

На завершення зустрічі дільничні Олеся Семак та Василь Левдар подякували учням за увагу та зазначили, що у разі виникнення будь-яких питань вони завжди можуть звернутись за допомогою до працівників Іршавського відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp