Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Обласні обранці традиційно у своїх запитах порушують питання щодо вирішення проблем, які турбують краян

17 травня 2019 р., 15:15

Усі запити підтримані депутатами та скеровані у відповідні інстанції для розгляду і вирішення.

Так, Василь Скрип зазначив, що до нього, як до депутата облради, вкотре звернулися жителі сіл Березники та Керецьки Свалявського району щодо капітального ремонту автодороги обласного значення Свалява-Керецьки та автодороги місцевого значення Керецьки-Березники. За твердженням заявників, ці дороги в жахливому стані: суцільні вибоїни та ями. Ними їздити небезпечно. Тож депутат клопотав про невідкладний ремонт цих автодоріг.
Михайло Станко у своєму запиті підкреслив, що Лисичівською сільською радою Іршавського району в рамках «Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад» , яка реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати‒Україна» було подано на конкурс проект «Історична водяна кузня Гамора» з бюджетом майже 319 тис грн, з яких 250 тис грн – грантові кошти, майже 69 тис грн – кошти сільради та партнера проекту Довжанського лісомисливського господарства. Проект став переможцем конкурсу з фінасуванням у сумі 144 тис грн. Тож депутат просить винайти можливість дофінансувати цей важливий проект у розмірі майже 106 тис грн, що дасть змогу в повному обсязі провести капітальний ремонт прилеглої території музею до проведення фестивалю «Гамора ‒2019».

Інгрід Туріс просила для потреб роботи в рамках чинного законодавства надати інформацію щодо фактичного складу конфесійної приналежності, а також національного складу закарпатців у розрізі міст і районів області станом на сьогодні.

Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp