Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальики тп лісівники навчалися (ФОТО)

27 травня 2019 р., 15:15

Сьогодні

27 травня, ужгородськими рятувальниками спільно із представниками державного підприємства «Ужгородське лісове господарство» проведено спільні пожежно-тактичні навчання, щодо гасіння умовної лісової пожежі.

За тактичним задумом у лісовому масиві виникла низова пожежа, яка охопила вогнем певну ділянку. Загорання помітив працівник лісового господарства під час обстеження прилеглої території та, не зволікаючи, викликав рятувальників та повідомив керівника лісового господарства. Рятувальники та лісники, що прибувають на місце виникнення пожежі, швидко ліквідовують умовну пожежу. Насамкінець навчань учасники обговорили важливі питання протипожежного захисту лісів у літній пожежонебезпечний період.

Подібні тренування є особливо актуальними адже дозволяють усім зацікавленим службам в черговий раз перевірити стан готовності техніки, ранцевих вогнегасників, мотопомп та автоцистерн для цілей пожежогасіння.

Рятувальники і лісівники вкотре звертаються до громадян з проханням суворо дотримуватися правил пожежної безпеки під час відпочинку у лісі. Не розводьте багаття поблизу сухої рослинності та не залишайте недопалки чи сірники на трав’яній підстилці.

Пам’ятайте – порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров’ю.














У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp