Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники спілкувалися з підростаючим поколінням

11 червня 2019 р., 14:40

Крім того, рятувальники попередили чотирьохкласників про безпечний відпочинок біля водойм

11 червня до рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частин м. Іршава на екскурсію завітали учні 4-го класу з пришкільного літнього табору Ільницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Під час екскурсії рятувальники продемонстрували їм технічні можливості пожежно-рятувальної техніки та роз’яснили для чого використовується той чи інший рятувальний інструмент. Учні мали можливість одягти бойове спорядження, а відчути себе справжнім вогнеборцем дала можливість загасити умовне загорання шляхом подачі води в осередок займання.

Крім того, рятувальники попередили чотирьохкласників про безпечний відпочинок біля водойм.

Цього ж дня, рятувальники Хустського підрозділу навідалися до вихованців місцевого дошкільного навчального закладу №3 «Дзвіночок», де провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Коли всі, і дорослі і малі, вишикувались на подвір’ї рятувальники продемонстрували роботу спеціального аварійно-рятувального обладнання й представили до уваги присутніх пожежний автомобіль, на якому власне і приїхали надзвичайники. Тут, також, без гасіння умовної пожежі та примірянь одягу рятувальника не обійшлося. І звісно ж фото на фоні пожежно-рятувального автомобіля на згадку.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp