Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники профілактують надзвичайні події та ситуації (ФОТО)

11 липня 2019 р., 16:50

11 липня, працівники Іршавського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області здійснили пожежно-профілактичне відпрацювання с. Сільце.

Метою заходу було якомога ширше проінформувати громадян про правила безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях, а також аби у подальшому зменшити кількість випадків виникнення загорань у населеному пункті.

Зважаючи на літній період, фахівці ДСНС нагадали базові рекомендації щодо попередження випадків пожеж з різних причин, правила поведінки в лісі та на природі, окремо звернули увагу на основних правилах відпочинку біля води та під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

У свою чергу перечинські рятувальники організували пізнавальний захід для вихованців дитячого наметового містечка, що знаходиться в урочищі «Шипіт» біля с. Т. Поляна. Там, окрім ознайомлення з правилами безпечної життєдіяльності, працівники ДСНС організували демонстрацію можливостей пожежно-рятувальної техніки.









У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp