Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники провели протипожежні тренування на підприємстві автомобільної галузі (ФОТО)

25 липня 2019 р., 16:05

Сьогодні, 25 липня, у м. Виноградів місцеві рятувальники провели пожежно-тактичні навчання.

Дані тренування проходили на території підприємства з іноземними інвестиціями ТзОВ «Джентерм Україне», яке спеціалізується на виробництві електричного й електронного устаткування для автотранспортних засобів.

Почали з теорії. Працівники ДСНС провели протипожежний інструктаж з інженерно-технічним складом підприємства, розповіли про умови та причини виникнення пожеж та якими первинними засобами пожежегасіння можна ліквідувати загорання на початковій стадії. Далі, отримані теоретичні знання, працівники заводу застосували на практиці, приступивши до гасіння умовної пожежі наявними вогнегасниками.

У другому етапі тренувань були задіяні бійці 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів, позаяк із «набуттям» загрозливого стану, умовна пожежа почала набирати обертів. Після отримання сигналу про загорання, вогнеборці діяли чітко й злагоджено: прибуття до місця виклику, проведення розвідки та бойового розгортання, включення в апарати захисту органів дихання, виявлення потерпілих та ліквідація пожежі. В навчаннях, умови яких були наближені до реальних, брали участь як інженерно-технічний персонал підприємства, так і члени добровільної пожежної дружини.

Як вважають організатори заходу, всі задіяні служби працювали злагоджено та оперативно. Перевірено правильність дій та готовність персоналу об’єкта до першочергових дій у разі виникнення пожежі. злагодженість у взаємодії служб життєзабезпечення району, а також відточення пожежними-рятувальниками професійної майстерності та застосування пожежної й аварійно-рятувальної техніки і обладнання.






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp