Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Таким факультет здоров’я УжНУ ще не був (ФОТО)

31 серпня 2014 р., 14:40

Завдяки спонсорам вдалось оновити аудиторії та відкрити реабілітаційний центр.

До 1 вересня на факультеті здоров’я людини УжНУ підготувалися: повністю відремонтували аудиторію № 18, а також реабілітаційний центр. Відтепер це факультетське приміщення має проектор і підходить не тільки для навчальних занять, а й наукових конференцій. У реабілітаційному центрі теж виконали капітальний ремонт, поставили сучасні масажні столи й відкрили ще одну мультимедійну аудиторію.

Вікна, підвіконня, проектор, а також проводка з лампами в аудиторіях нові. З попередніми фотографіями приміщень до оновлення краще не порівнювати – ремонт капітальний.

У реабілітаційному центрі теж довелося повністю замінити систему опалення. «Найбільше досягнення тут – трисекційні столи, які мають рухомі частини з обох кінців – для голови і ніг. Стаціонарні масажні столи не мають такої переваги. Ми вдячні спонсорам за допомогу в облаштуванні центру. Відтепер студенти зможуть навчатися тут, практикувати здобуті навички і допомагати в реабілітації тим, хто її потребуватиме», – розповідає декан факультету здоров’я людини Олена Дуло.



Громадська організація Асоціація масажистів України, яка створена на базі кафедри фізичної реабілітації, має намір надавати благодійну допомогу різним верствам населення. Розпочнуть, імовірно, з дітей-інвалідів, сиріт. Пізніше планують оздоровлювати й університетських працівників за мінімальну оплату.

Невдовзі облаштують і територію навколо будівлі: планують поставити тренажери, а також підготувати місця для відпочинку студентів і викладачів.

Наталія Каралкіна



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp