Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прес-реліз: Послуги безробітним з числа молоді надані обласною службоюзайнятості станом на 1 жовтня

4 листопада 2019 р., 11:20

За сприянням Закарпатської обласної служби зайнятості у січні-вересні 2019 року знайшли роботу 6,7 тис. молодих громадян, з них 5,5 тис. осіб були працевлаштовані оперативно до набуття статусу безробітного

Профорієнтаційними послугами було охоплено 4,0 тис. безробітних з числа молоді та 57,0 тис. осіб, які навчаються в навчальних закладах різних типів.

З метою максимального наближення професійних навичок громадян, які шукають роботу до потреб роботодавців, розширення їх компетенцій та підвищення конкурентості, обласною службою зайнятості протягом січня-вересня 2019 року здійснено професійне навчання 458 безробітних у віці до 35 років.

До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 439 безробітних з числа молоді (26,1% загальної кількості залучених безробітних). Роботи організовувалися за наступними напрямками: благоустрій територій населених пунктів, робота із соціально вразливими верствами населення, робота в архівах з документацією, екологічний захист навколишнього середовища тощо.

Станом на 1 жовтня 2019 року кількість осіб з числа молоді, які мали статус безробітного, становила 1,3 тис. осіб, що на 10,5% менше, ніж на 1 жовтня 2018 року. Допомогу по безробіттю отримували 1,0 тис. осіб, що на 96 осіб (8,8%) менше, ніж на відповідну дату 2018 року.






Закарпатський обласний центр зайнятості

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp