Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські школярі відпочивали по-особливому

3 вересня 2014 р., 09:02

Дозвілля вони провели у лісі.

Желегати з чеського краю Височіни організували школярам ужгородської ЗОШ №3 незвичайний відпочинок у лісі. Сповнені емоціями учні поділилися враженнями від відпочинку.
Два тижні життя в лісі, ночівля в спальниках. Без комп’ютера, вай-фай, ванни. І днями таки повернулися додому. Такі випробування пережили учні ЗОШ №3. Їх відправили в Чехію в літній табір.

Самі готували, самі вогнище розкладали, вмиватись доводилось холодною водою. Коли діти побачивши умови, що їх чекали - розхвилювалися, захотіли додому, тим не менше прийшла пора повертатись – а не хочеться. Підйом о 6 ранку, зарядка, і відсутність Інтернету, це най страшне, що могло статись, розповідають. Та нічого, пережили, ще й повернулись задоволені. На емоціях розповідають школярі про свій літній відпочинок. Нові друзі, море вражень, нові знання . Зокрема підтягнули чеську мову. Навчились жити в польових умовах. Мами розповідають - діти повернулись зовсім не такими як поїхали. Діти стали більш самостійними, вихованими.

Організували відпочинок представники чеського краю Височіна. Батьки оплатили хіба кошти за дорогу, й ті гроші їм повернуть. Представники обласної ради та чеського краю, співпрацюють на базі 3-ї школи Ужгорода вже близько 3-х років. Співпраця продовжується, відтак розказали партнери і про плани на майбутнє. Школярі охоче зголосилися допомогти в підготовці матеріалів для фільму. А щодо відпочинку в таборі , кажуть не шкодують тепер мають багато нових друзів. І вже планують, як поїдуть на наступний рік.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp