Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатця вилучили гранату

22 листопада 2019 р., 15:30

Чоловіка затримано у порядку ст.208 КПК України.

У с.Павшино Мукачівського району правоохоронці у 30-річного місцевого жителя вилучили предмет, схожий на гранату із запалом, мобільні телефони, флеш-накопичувачі, балаклаву.

Сьогодні, 22 листопада, близько 01.05 год працівники Управління патрульної поліції у с.Павшино наздогнали велосипедиста у балаклаві, який при появі правоохоронців, намагався втекти.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка предмет, схожий на гранату, яку той викинув на чуже подвір’я .

Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група Мукачівського районного відділення поліції. Під час слідчих дій, окрім гранати, правоохоронці вилучили у мукачівця два мобільні телефони, флеш-накопичувачі, маску чорного кольору, матерчаті рукавиці та ін. Мету зберігання вказаних речей 30-річний затриманий не пояснює.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі мукачівець перебуває під вартою.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp