Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рівіс затримав закарпатців

5 грудня 2019 р., 16:50

Сьогодні, 5 грудня, голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс, згідно із затвердженим графіком роботи, провів прийом громадян із особистих питань.

В обласну раду приїхали жителі різних міст і районів області, у т.ч із гірських глибинок. Здебільшого з питаннями особистого характеру. Однак були й загального. Просили сприяння у працевлаштуванні та фінансову підтримку на лікування. А заявниця з м.Ужгород завітала в облраду, щоб подякувати очільнику за надану матеріальну допомогу на операцію її чоловікові, яка пройшла успішно і він одужує.

Колективне звернення стосувалось заборгованості оплати праці педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти Воловецького району. Про цю проблему й повідомила група освітян, які приїхали на зустріч із головою облради разом із депутатом облради Іваном Курахом, котра тягнеться із вересня цього року.

Михайло Рівіс, вислухавши уважно педагогів, наголосив, що зарплата – це важливо для кожної людини, а тому однозначно треба допомогти вийти із ситуації. Для цього, як варіант, внести дане питання на розгляд сесії і спільно винайти джерела для погашення боргів із зарплати та перерозподілити кошти на ці цілі. Однак треба системно підійти до даного питання, інакше ситуація повторюватиметься знову.

Традиційно М.Рівіс більшість питань вирішив невідкладно, з окремих‒дав чіткі доручення виконавчому апарату облради для розв’язання.


Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp