Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Джинси закарпатцю з рук не зійшли (ФОТО)

18 січня 2020 р., 14:00

Ось такі реалії

В більшості випадків із приховуванням з України намагаються вивозити цигарки та бурштин. У випадку, про який зараз піде мова, йтиметься про джинсові штани. Їх українець ввозив із Угорщини в Україну у подвійному днищі свого «СITROEN JUMPER».

Проходив митний контроль на пункті пропуску «Тиса» Закарпатської митниці Держмитслужби по «зеленому коридору».

В ході митного контролю, на підставі аналізу та оцінки ризиків митники провели поглиблений огляд авто і виявили приховані у тайниках товари, зокрема 425 пар штанів для чоловіків із джинсової тканини торгової марки «VERISON», синього кольору, різних розмірів, китайського виробництва. Вартість джинсів буде встановлюватись спеціалістом-експертом.

Українець переміщував товари з приховуванням, відтак у його діях вбачаються ознаки порушення митних правил передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі митники склали протокол про порушення митних правил штани та автомобіль вартістю майже 182 тис. грн вилучили до рішення суду.




Закарпатська митниця Держмитслужби

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp