Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Польща не постачатиме газ Україні

10 вересня 2014 р., 21:14

Постачу припинили до п’ятниці.

Оператор газотранспортної системи Польщі Gaz System повідомив НАК Нафтогаз України про припинення поставок газу в Україну через пункт "Германович" з 15:00 за київським часом 10 вересня до ранку 12 вересня за київським часом. Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу в середу, 10 вересня.

"За інформацією оператора, переривання сталося внаслідок зниження обсягу поставок газу до Польщі зі східного напрямку ... Сьогодні польська нафтогазова компанія PGNiG заявила, що з початку поточного тижня "Газпром" не задовольняє її заявки на поставку газу в повному обсязі. Зокрема, заявка за понеділок не виконана на 20%, за вівторок - на 24%", - йдеться в повідомленні Нафтогазу.

У компанії зазначили, що вже обговорюють ситуацію, що склалася, з Gaz System і іншими постачальниками газу, щоб прояснити характер проблеми. Компанії проводять консультації про графік відновлення поставок і порядок оперативного реагування на подібні ризики в майбутньому.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp