Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зарічанська ОТГ провела друге засідання, присвячене розробці стратегії розвитку

15 травня 2020 р., 17:07

Зарічанська ОТГ продовжує працювати над стратегією розвитку громади. Вчора відбулося друге засідання робочої групи з розробки стратегії, яке пройшло за участі спеціалістів Закарпатського РО Програми «U-LEAD з Європою».

Жанна Соловйова, радник з питань регіонального розвитку РО, презентувала соціально-економічний аналіз Зарічанської ОТГ, підготовлений спільно зі співробітниками громади. Крім того, були презентовані результати анкетування мешканців громади, проведене з допомогою онлайн-анкет.

Після презентації члени робочої групи проаналізували сильні та слабкі сторони громади, а також можливості та загрози, які можуть як сприяти розвитку, так і стримувати його. Визначили, зокрема, що суттєвими сильними сторонами громади є розвинений сектор сільського господарства та вантажні перевезення. Також напрацювали бачення розвитку громади, яке мають затвердити на наступному засідання робочої групи.

"Члени робочої групи підійшли до обговорення того, що варто покращити/змінити в громаді, досить критично, тому засідання пройшло жваво та динамічно, – поділилася враженнями Жанна Соловйова. – Маю надію, що й отримане домашнє завдання щодо доповнень до бачення розвитку Зарічанської ОТГ, члени робочої групи виконають справно».




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp