Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські діти можуть поширювати власні відео в акаунті ПравоТок системи БПД!

2 червня 2020 р., 12:05

У нас грандіозна новина - система БПД вже має свій акаунт у TikTok. Цей застосунок для поширення відео стає все популярнішим в Україні, особливо серед молоді, а ми, звичайно, хочемо бути там, де молодь.

Наш акаунт називається PravoTok. Ми почали там публікувати короткі мобільні кліпи про права дітей, створені самими дітьми. Команда БПД має намір запрошувати до участі різних зірок, тому не пропускайте наші оновлення, підписуйтеся на PravoTok

А хто з дітей бажає проявити себе, показати свої режисерські та акторські здібності, надсилайте нам короткі відео на будь-яку тему, що стосується прав дітей. Це може бути кліп, слоумо, відео з ефектами, дует, скетч. Умови - тривалість до 15 секунд, динамічність, озвучка українською мовою, вертикальний формат.

Деталі читайте тут. Про це інформують у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp