Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЄС допоміг Україні боротися з коронавірусом

24 червня 2020 р., 08:28

Євросоюз профінансував закупівлю засобів захисту для українських медиків, що дозволяють закрити потреби 50 лікарень протягом місяця.

Євросоюз передав владі України близько мільйона одиниць засобів індивідуального захисту для медичних працівників. Про це у вівторок, 23 червня, повідомило представництво ЄС в Україні.

За його даними, в Україну прибула партія з 500 тис. медичних масок, 125 тис. респіраторів, 50 тис. захисних щитків, 2,5 тис. захисних окулярів і 250 тис. халатів."Ця кількість дозволить повністю покрити місячну потребу 50 лікарень у засобах індивідуального захисту для працівників", - наголосили в представництві ЄС. Закупівлю профінансував Євросоюз.Після розмитнення вантаж буде розподілятися представництвом Всесвітньої організації охорони здоров'я в Україні відповідно до потреб лікарень, визначених Міністерством охорони здоров'я."Очікується, що додаткові партії для лабораторій (обладнання, витратні матеріали, реагенти) поставлять в кінці червня", - зазначили в представництві ЄС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp