Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кам'янська ОТГ завершила роботу над розробкою стратегії розвитку громади

1 липня 2020 р., 18:32

Кам'янська ОТГ завершила роботу над розробкою стратегії розвитку громади до 2027 року, яку вона вела спільно з експертами Закарпатського офісу Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Вже найближчим часом проєкт буде переданий депутатському корпусу громади для ознайомлення.

Робота над стратегією розпочалася в березні, тому, через початок карантину, майже весь процес розробки довелося проходити в онлайн-режимі. Тим не менше, незважаючи на всі труднощі та боротьбу з наслідками епідемії, робочій групі вдалося завершити процес розробки у заплановані терміни.

Михайло Станинець, голова Кам’янської ОТГ: Насамперед дякую всім без винятку людям, які взяли участь в роботі над стратегією розвитку. Також дуже вдячний експертам «U-LEAD з Європою», керівнику офісу Миколі Сюську та радниці з питань регіонального розвитку Жанні Соловйовій за постійну допомогу та співпрацю.

Це був справжній виклик, адже робота розпочалася на початку пандемії, через що люди не мали прямого контакту для ведення обговорень та дискусії. Все відбувалося на відстані, тому, швидше за все, є якісь упущення. Але ми пішли на цей крок – дистанційну роботу, бо нам потрібна стратегія. Вона дуже важлива, бо прив’язана до всіх реформ, до всіх змін, що відбуваються в країні. Без стратегії ми просто не зможемо втілювати в життя все, що потрібне громаді. Дуже важливо, що люди включилися в цей процес. Так, в онлайн режимі не всім було зручно. Але думаю, наша громада з цим справилася. Не я чи хтось інший особисто, а вся громада.

Після об’єднання люди хочуть побачити зміни в громаді. Тому, вважаю, кожен пункт стратегії є важливим. Але головними є люди. Нам потрібно зберегти вдома людей – це найважливіше. Громада повинна жити як одна родина, в дружбі та достатку. Наше завдання – зробити так, щоб мешканці мали роботу вдома, почувалися комфортно, мали бажання тут жити.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp