Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Данський виробник морозива відмовляється від назви Ескімо

18 липня 2020 р., 12:10

У Данії один з виробників морозива вирішив, що назва Ескімо нагадує про часи несправедливості, і відмовився від цієї назви. Його конкурент приклад не наслідував.

Данський виробник морозива Hansens вирішив більше не вживати в лінійці своєї продукції назву Ескімо. У керівництві компанії вважають, що це ображає інуїтів та інших корінних народів Арктики, пише The Local.Виробник підкреслив, що спочатку не йшлося про зміну назви, але після аналізу ситуації вирішили, що Ескімо нагадує людям про часи несправедливості, і тому вирішили змінити назву на більш відповідну.Відзначається, що таку ініціативу інший виробник холодних ласощів Premier не підтримав. У компанії збережуть назву Kæmpe Eskimo (Гігантська Ескімо).Раніше в США вирішили не принижувати ескімосів і відмовилися від назви ескімо. У компанії Dreyer's, яка випускає морозиво, заявили, що віддані справі расової рівноправності.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp