Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські газовики обслуговують 7,5 тис км газопроводів (ФОТО)

12 вересня 2020 р., 10:02

Понад 7,5 тис км газопроводів обслуговують газовики на території Закарпаття.

Для забезпечення стабільного функціонування газопроводів, безаварійної роботи газової мережі у АТ “Закарпатгаз” працює 1100 співробітників. У неділю, 13 вересня, вони святкуватимуть День працівника нафтової та газової промисловості. Саме ці люди, а це слюсарі, електрики, зварювальники, аварійники, диспетчери, менеджери та багато інших, забезпечують стабільне газопостачання у 275 тисячах домівках закарпатців.

З нагоди професійного свята колектив зібрався на території підприємства. Голова правління товариства Віталій Шатило привітав усіх. Нагородив тих, хто відзначився. Зокрема, отримали почесні грамоти АТ “Закарпатгаз”, подяки від Закарпатської ОДА та грошові винагороди. Завітав на святкування директор департаменту департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства ЗОДА Едуард Маляр. Вручив грамоту всьому колективу та почесну подяку від обласної адмінстрації технічному директору Олександру Голубу та від обласної ради — почесну грамоту голові правління Віталію Шатило.

“Коли я отримую грамоту від представників влади чи інших структур, завжди наголошую, що це — нагорода цілого колективу. Бо тільки працюючи разом ми можемо досягти високого результату. Щиро вдячний кожному працівнику нашого тисячного колективу за роботу і відданість професії. Ваша щоденна робота забезпечує стабільне та безперебійне газопостачання у домівках закарпатців. Це — почесна місія, яку ви виконуєте гідно і старанно”, — сказав Віталій Шатило.

Диспетчери аварійної служби Закарпатгазу щодня приймають по кілька десятків повідомлень про можливі небезпечні ситуації. Ця служба не має вихідних. У будь-який час доби на виклики споживачів реагують одразу: направляють аварійну бригаду і пояснюють, що робити до прибуття спеціалістів.

10 аварійних бригад «Закарпатгазу» працюють цілодобово – 7 днів на тиждень. До місця виклику мають встигнути доїхати за 40 хвилин. З початку цього року вже здійснили 7300 виїздів.

Та аварійні ситуації виникають не тільки в помешканнях. Нерідко доводиться ліквідовувати витоки газу на підземних газопроводах. Ця робота у рази складніша, адже працювати потрібно просто неба, незважаючи на погодні умови, і завжди залучаючи спецтехніку для проведення земляних робіт. Протягом 2020 року спеціалісти Закарпатгазу ліквідували 255 аварій на підземних газопроводах.

АТ «Закарпатгаз» обслуговує 275 тисяч споживачів у категорії «населення», 2 тисячі бюджетних організацій та майже 5 тисяч промислових та комунальних об’єктів. Крім того, послугами АТ «Закарпатгаз» користуються 10 об’єктів теплокомуненерго, а також майже 600 релігійних організацій краю. Є одним з найбільших платників податків Закарпатської області.





Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

Схожі новини

"Закарпатгаз" порушить тему опалювального сезону
Цьогоріч ПАТ «Закарпатгаз» інвестує у розвиток мереж майже 17 мільйонів гривень
З початку року аварійна служба «Закарпатгаз» відпрацювала понад 3,6 тисячі викликів
Веб-сервісом «Особистий кабінет» вже користується 20 тисяч клієнтів «Закарпатгазу»
ПАТ «Закарпатгаз» проведе ремонтні роботи на газопроводі по вулиці Собранецькій в Ужгороді
За перший рік роботи контакт-центр «Закарпатгазу» опрацював 172,4 тисячі звернень клієнтів
Цьогоріч ПАТ «Закарпатгаз» інвестує у газову інфраструктуру області 35,2 мільйонів гривень
Внаслідок несанкціонованих земляних робіт пошкоджено газопровід середнього тиску в селі Тибово на Свалявщині
«Закарпатгаз» проводить конкурс дитячого малюнка до Дня захисника України
У жовтні фахівці «Закарпатгазу» проведуть регламентні роботи та встановлять лічильники на таких вулицях Ужгорода

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp