Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вчасно передавши показники лічильника газу, закарпатці уникнуть непорозумінь при розрахунках

2 жовтня 2020 р., 10:01

початком опалювального сезону ще більш актуальною ніж зазвичай стає необхідність вчасної передачі показань лічильника газу.

При вчасній передачі показників, а саме з 1 до 5 числа кожного місяця, оплата здійснюється виключно за фактично використаний газ. У іншому випадку нарахування відбувається за розрахунковим методом.

Для того, аби передати показники, не потрібно навіть виходити з дому. Існує ряд можливостей надати інформацію про спожитий газ дистанційно.

Зокрема:

1. «Особистий кабінет» на сайті 104.ua. Зареєструвавшись у ньому, споживач може самостійно вносити показники приладу обліку газу. Для реєстрації з’ясуйте свій особовий рахунок, а також суму, сплачену за газ востаннє (як варіант — номер лічильника газу).

2. СМС-повідомлення на номер 7104. Сформуйте його у такому форматі: ХХХХХХХХХХ ХХХХХ (перші 10 цифр — номер особового рахунку, наступні 5 – показання лічильника). Зверніть увагу: між особовим рахунком і показаннями лічильника має бути один пробіл.

3. Контакт-центр. Наберіть один із цих номерів: 0312-48-83-04 або 067-01-03-104. Скажіть свою адресу, прізвище або номер особового рахунку. Продиктуйте показання газового лічильника.

4. Електронна пошта. Створіть лист. У ньому зазначте номер особового рахунку, прізвище та ім’я, адресу і показники лічильника. Надішліть його на адресу contact@zk.104.ua.

5. Чат-бот у Viber. Знайдіть у пошуковику Viber-а акаунт 7104ua. Після відкриття профілю натисніть на кнопку «Повідомлення», і ви автоматично будете підписані. Після цього відкриється «Головне меню», в якому оберіть «Показання» – «Передати показання».

6. Telegram-месенджер. У пошуку сервісу Telegram введіть «7104». Оберіть телеграм-бот і розпочніть розмову. Новим користувачам достатньо ввести номер особового рахунку, підтвердити інформацію, вказавши номер лічильника (чи суму останнього платежу) і в контекстному меню, яке з’явиться опісля, оберіть вкладку «Показники» і пункт «Передати показання».

7. Голосове меню IVR. Зателефонуйте за вже вказаними вище номерами (0312-48-83-04, 067-01-03-104). Для передачі показників оберіть розділ «2». Голосове меню – доступне цілодобово.



Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

Схожі новини

"Закарпатгаз" порушить тему опалювального сезону
Цьогоріч ПАТ «Закарпатгаз» інвестує у розвиток мереж майже 17 мільйонів гривень
З початку року аварійна служба «Закарпатгаз» відпрацювала понад 3,6 тисячі викликів
Веб-сервісом «Особистий кабінет» вже користується 20 тисяч клієнтів «Закарпатгазу»
ПАТ «Закарпатгаз» проведе ремонтні роботи на газопроводі по вулиці Собранецькій в Ужгороді
За перший рік роботи контакт-центр «Закарпатгазу» опрацював 172,4 тисячі звернень клієнтів
Цьогоріч ПАТ «Закарпатгаз» інвестує у газову інфраструктуру області 35,2 мільйонів гривень
Внаслідок несанкціонованих земляних робіт пошкоджено газопровід середнього тиску в селі Тибово на Свалявщині
«Закарпатгаз» проводить конкурс дитячого малюнка до Дня захисника України
У жовтні фахівці «Закарпатгазу» проведуть регламентні роботи та встановлять лічильники на таких вулицях Ужгорода

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp