Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Невдовзі на Закарпатті з’явиться новий мільйонер?

18 березня 2014 р., 11:03

На Тячівщині обікрали поштове відділення, зникли лотерейні білети. Азартного закарпатця, який, мабуть, уже давно мріє про виграш у лотерею, розшукує міліція.

 Днями до чергової частини Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення про крадіжку від працівників відділення поштового зв’язку в селі В. Лази.

На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що невідомі особи через вікно проникли в приміщення відділення поштового зв’язку, яке знаходиться в селі Вільхівські Лази, звідки викрали металеву шкатулку, в якій знаходилася маркова продукція та лотерейні білети. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється. 

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років, – каже заступник начальника Тячівського РВ УМВС підполковник Ігор Немеш.
Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp