Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські рятувальники мали роботу

17 лютого 2021 р., 21:11

Нещодавно

На Закарпатті тривають позапланові перевірки готелів, пансіонатів, хостелів, будинків для людей похилого віку та осіб з інвалідністю. 16 лютого мукачівські рятувальники проінспектували дитячий будинок-інтернат і психоневрологічний інтернат №1. Усе задля того, аби вберегти мешканців цих установ від травмування чи загибелі на пожежі.

Серед іншого інспектори оглянули шляхи евакуації з будівель та стан їх утримання, перевірили справність систем оповіщення про пожежу, наявність первинних засобів пожежогасіння тощо. Загалом фахівці позитивно оцінили дотримання правил безпеки в цих закладах: пожежна сигналізація працює, вогнегасники справні й вчасно перезаряджені, плани евакуації в нормі. Однак, виявлено й ряд недоліків, на що рятувальники звернули увагу відповідально віднестися по їх усуненню.

Також у ході перевірки надзвичайники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівниками та персоналом щодо дотриманням правил пожежної безпеки. Вони наголосили на основних правилах безпеки, які допоможуть уникнути пожежі, та розповіли громадянам про перші дії в разі виникнення надзвичайної події.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp