Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим живе Тячівщина?

23 вересня 2014 р., 17:42

Про це йшлося на нараді, яка стосувалася проблемних питань.

Голова Тячівської РДА Петро Голубка провів нараду за участі своїх заступників та керівників структурних підрозділів державної адміністрації, установ та організацій району. Відтак було розглянуто основні проблемні питання в галузі охорони здоров’я та заходи щодо їх вирішення.
З приводу чого інформувала в. о. начальника відділу охорони здоров’я Галина Лаврюк. Нею було відмічено найбільш актуальне – недостатнє фінансування галузі, низька матеріально-технічна база закладів охорони здоров’я, низький соціальний пакет медичних працівників.

 

Щоб іти в ногу з часом, медична галузь потребує термінового перегляду та дотацій з фінансування програм, затверджених на сесії районної ради. А також розвитку мережі закладів, продовження створення бази даних пацієнтів, що обслуговуються в лікувально-профілактичних закладах шляхом подальшої комп’ютеризації підрозділів, формування електронної мережі.
Негайно потребує реформування стаціонарної ланки лікувально-профілактичних закладів тощо. Гострою є кадрова політика, оскільки галузь переповнена працівниками – пенсійного віку, молоді ж спеціалісти натомість не можуть влаштуватися на роботу. Зрозуміло, що вистачає й інших повсякденних проблемних питань, які вирішуються у штатному режимі.


Також на нараді йшлося про стан роботи Тячівського та Дубівського управлінь соціального захисту та заходи щодо поліпшення соціального захисту громадян району. Доповів начальник управлінь Василь Бонка, який охарактеризував основні напрямки роботи працівників у рамках виконання соціальних гарантій для вразливих категорій населення.
У підсумку роботи наради голова Тячівської РДА Петро Голубка наголосив, що ці дві галузі є вкрай важливими і тому з боку влади їм приділятиметься особлива увага з вирішення проблемних питань.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp