Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатському селі відбувся День цивільного захисту

25 травня 2021 р., 10:30

Ось такі реалії

21 травня на базі Коритнянського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, що в Ужгородському районі відбувся День цивільного захисту під час якого освітяни та школярі отримали багато корисної та повчальної інформації.

Розпочався захід із евакуації учнів та педагогів з навчальних класів на подвір’я. Тут рятувальники розповіли про правила поведінки у разі виявлення пожежі, згадали номер виклику Служби порятунку "101" та навчили дітей користуватися вогнегасником. Не забули і про правила при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Також наголосили малечі на суворому дотриманні правил пожежної безпеки в екосистемах та про шкоду від спалювання сухої трави. Застерегли про можливі наслідки у разі пустощів неповнолітніх з вогнем, а також про травмування, які вони можуть отримати в результаті пожежі.

Програму продовжили покази пожежно-рятувального спорядження та автомобіля вогнеборців. Школярі гасили умовну пожежу за допомогою пожежного рукава, приміряли пожежно-рятувальне обмундирування та спорядження, а також демонстрували вправність в одяганні протигазів та захисних костюмів.



ГУ ДСНС України у Закарпатській облаті

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp