Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція каже, що хлопця, який помер у ізоляторі, ніхто не вбивав (ФОТО)

25 вересня 2014 р., 19:13

А остаточну причину смерті розкажуть після проведення експертизи.

24 вересня о13.50 лікарем швидкої медичної допомоги Мукачівської центральної районної лікарні під час надання медичної допомоги та заходів реанімування зафіксовано смерть 31-річного арештованого.

Як повідомив начальник Мукачівського міського відділу полковник міліції Віталій Шимоняк, арештований мукачівець у вересні 2013 року був затриманий правоохоронцями лінійного відділу міліції на станції Мукачево УМВС України на Львівській залізниці під час збуту наркотиків. Рік тривали судові слухання.

Так, 20 вересня в рамках проведення кримінального провадження арештований прибув плановим етапом з установи виконання покарань м.Ужгорода для участі у судовому засіданні, яке відбулось 22 вересня цього року в Мукачівському міськрайонному суді. Окрім цього, будь-яких інших слідчих дій із арештованим не проводилось.

Як повідомив Віталій Шимоняк, арештований на серйозні проблеми зі здоров`ям не скаржився ні співкамерникам, ні правоохоронцям ізолятору тимчасового тримання (ІТТ). Окрім того, 20 вересня під час поміщення його до Мукачівського ІТТ, підсудний, як і інші затримані, проходив первинне обстеження щодо надання медичної допомоги особам, які утримуються в ізоляторі тимчасового тримання. Того дня так само чоловік не потребував будь-якої медичної допомоги.

Тільки в день смерті арештованого, 24 вересня, затримані, які перебували із потерпілим в камері, покликали на допомогу. Працівники Мукачівського ІТТ одразу викликали швидку, проте життя людини врятувати не вдалось.

На місце події одразу прибув начальник УМВС України в Закарпатській області

Сергій Шаранич, представники прокуратури м.Мукачева та Закарпатської області.

Як наголосив начальник Мукачівського міськвідділу Віталій Шимоняк, у камері ізолятору ведеться постійний відеонагляд. Тож записи у рамках кримінального провадження було вилучено прокуратурою Закарпатської області. Слідів насильницької смерті чи самогубства при зовнішньому огляді експерти не зафіксували. Після проведення судово-медичної експертизи, яку родичі померлого вирішили провести із залученням експертів зі Львова, буде встановлено причину смерті арештованого мукачівця.


Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp