Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники беруть участь у Програмі підтримки ініціатив місцевих карпатських громад

25 серпня 2021 р., 10:30

Ось такі реалії

Відтепер закарпатські рятувальники зможуть ефективніше рятувати людей на водоймах. Адже для групи водолазно-рятувальних робіт закуплять нове обладнання. Усе завдяки участі в Програмі підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, що реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» за фінансової підтримки Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської і Чернівецької обласних рад. Партнерами Головного управління ДСНС Закарпаття в проєкті «Вирішення аварійних проблем на воді та під водою» виступають громадська організація «Платформа розвиткових проєктів “Пріоритет”» і Оноківська територіальна громада Ужгородського району.



Завдяки отриманому фінансуванню рятувальники планують придбати техніку й спорядження, необхідні в роботі водолазів. Це, зокрема, надувний моторний човен вантажопідйомністю 800-1000 кг, алюмінієвий човен, розрахований на 4 осіб, а також автономні водолазні апарати на стисненому повітрі, гідрокостюми «сухого» та «мокрого» типів, рятувальні круги й жилети тощо. Крім цього, у рамках проєкту надзвичайники планують провести майстер-клас щодо правильного поводження на воді для всіх зацікавлених людей – мешканців області й гостей Закарпаття.






ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp