Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фабрика, яка вдягає іноземних спецпризначенців, вдягнула перечинських міліціонерів (ФОТО)

1 жовтня 2014 р., 10:26

Перечинська швейна фабрика передала міліціонерам, які невдовзі відправляться на Схід, плащі-палатки.

Для потреб правоохоронців, які будуть відправлятися на Схід в зону проведення антитерористичної операції, Перечинська швейна фабрика пошила плащі-палатки. 

Як відомо, біда згуртовує, і у скрутну хвилину завжди знайдуться ті, що, підтримають, порозуміють, допоможуть ділом чи добрим словом. Радує, що на Перечинщині добрі традиції переймають все більше і більше свідомих громадян. 

Шість добротних водостійких плащів передав керівник Перечинської швейної фабрики Сергій Тичина особовому складу Перечинського райвідділу міліції. Плащі власноруч пошили робітники очолюваної ним фабрики. Донині підприємство виконувало замовлення на пошиття уніформи та спецодягу в основному для іноземців. Сьогодні ж колектив вирішив безкоштовно одягнути своїх міліціонерів. Такий красномовний факт свідчить про те, що люди не є байдужими до проблем, що зараз існують у державі. 


Начальник Перечинського райвідділу міліції Віктор Ребрей щиро дякує підприємству, особисто його керівнику Сергію Тичині, працівницям, які шили плащі, за таку необхідну допомогу. Загалом до акцій підтримки долучилося уже багато підприємців Перечинського та Великоберезнянського районів, просто небайдужих громадян. Усім їм Перечинський райвідділ міліції щиро дякує за турботу та порозуміння. 
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp