Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородки підкорювали світ

7 жовтня 2014 р., 11:01

Взяли "бронзу" турнірі з петанку.

І уже вибороли «бронзу» на Кубку націй у Туреччині
Як ми повідомляли, закарпатки Олександра Шевченко та Людимила Федоришина брали участь у складі збірної України з петанку на Чемпіонаті Європи в Туреччині. За медалі боролися збірні 28 країн Європи, повідомляє "Закарпатська правда"



Наші дівчата показали високий клас гри й уперше в історії українського петанку вибороли бронзові медалі Кубка Націй, поступившись за вихід у фінал у напруженій боротьбі (9:13) лише збірній Монако, яка, зрештою, і стала переможцем турніру Кубка Націй (наша команда – на фото).
На Чемпіонаті Європи капітан збірної України, ужгородка Олександра Шевченко встановила також новий рекорд України у змаганнях із тиру, набравши 21 очко і випередивши багатьох сильних спортсменок Європи, які вважалися фаворитами Чемпіонату.
Федерація петанку України щиро вітає закарпатських спортсменок, а також дякує Олександрові Ледиді за допомогу в поїздці ужгородських дівчат на цей Чемпіонат.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp