На базі Термальних вод Косино вже 7-й раз організували фестиваль бограча.На захід приїхали тисячі туристів із різних областей України. В цьому році на приз Найсмачніший бограчг-уляш змагались сім команд. Одна з них із міста Оrosháza (Угорщина).
Всі страви по смаку були різними. Наприклад команда Сабіна бар (село Rafajnaújfalu) варила бограч з м'яза козулі з додаванням лісових грибів. Команда з села Холмці (Ужгородський район) готувала свою оригінальну страву крім м'яса свині, ще й з яловичини та телятини. Господарі під керівництвом шеф-повара Jenei Irén варили смачну страву в 2500-літровому казані.
Присутніх очікувала різноманітна розважальна програма. Перед публікою виступив угорський фольклорний гурт "Шодро" з Ужгорода, Комовтош (Велика Добронь) та фольклорно-етнографічний ансамбль "Ужгород".