Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спочатку напоїли, а потім обікрали

24 жовтня 2014 р., 18:47

Киянка привітала, а наші обікрали.

58-літню жінку, яка відпочивала у санаторії Мукачівського району, обікрали двоє молодиків. Спочатку злодії пригостили потерпілу горілкою, а потім познімали з неї золоту каблучку та ланцюжок… 

Повідомлення про крадіжку від жінки, яка відпочиває у санаторії неподалік Мукачева, на лінію «102» чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло на початку жовтня.

Жінка розповіла, що, прогулюючись, вона побачила у альтанці на території санаторію весілля. Вона ввічливо підійшла привітати подружжя. Певна річ, жінку пригостили, почали розпитувати, звідки приїхала і чи надовго. Після чарки-другої з нею залишилося двоє молодих хлопців, які, як заявила жінка, ймовірно, причетні до крадіжки. 

Перевіривши інформацію, працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу встановили, що і весілля, і хлопці, які розважали туристку зі столиці, з невеличкого села Свалявського району. 

За кілька днів оперативники вийшли на юнаків. Ними виявились 21 та 23-річні мешканці одного з сіл Свалявщини. Хлопці були запрошеними гостями на весіллі, проте коли побачили довірливу жінку і прикраси на ній, то забули за весілля і вирішили «познайомитись» з киянкою ближче… 

За фактом крадіжки слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Ланцюжок як речовий доказ правоохоронці вилучили, а золотий перстень злодії вже встигли віддати знайомому на реалізацію у Москву. 

Один із підозрюваних вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зараз обидва хлопці постануть перед судом. Триває досудове розслідування. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp