Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правоохоронці вщент зруйнували плани мукачівця (ФОТО)

7 листопада 2014 р., 21:48

Розбагатіти за чужий рахунок чоловікові так і не вдалося...

Правоохоронці карного розшуку затримали 48-річного мукачівця, який викрав із салону автомобіля планшет і одразу намагався його продати. Також від чоловіка вилучили підроблене пенсійне посвідчення, яке він використовував для безкоштовного проїзду у маршрутках.

До мукачівських правоохоронців із заявою про крадіжку звернувся мешканець Ужгородщини. Чоловік повідомив, що на 15 хвилин відійшов від автомобіля, а коли повернувся, то виявив, що з салону автівки зник планшет марки «HTC». Також чоловік розповів, що машину він залишив у центральній частині міста - на вул.Духновича у м.Мукачеві.

За оперативною інформацією, працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Сергій Машіка та Михайло Попович неподалік центральної зупинки маршрутного таксі у м.Мукачеві побачили раніше судимогомукачівця, який підозріло себе поводив. Підозру викликало те, розповідають правоохоронці, що чоловік пропонував перехожим купити за безцінь планшет. Підійшовши до чоловіка ближче, оперативники карного розшуку побачили, що в руках мукачівець тримає планшет білого кольору. Це був той самий, крадений…

Під час особистого огляду в чоловіка було вилучено і підроблений документ – пенсійне посвідчення, видане на ім`я іншої людини, однак із вклеєною фотокарткою зловмисника.

Відомості про подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за трьома статтями Кримінального кодексу України: крадіжка, підроблення та використання підробленого документу. Триває досудове розслідування.



Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp