Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чужий планшет зловмисник продав за 500 гривень

26 лютого 2016 р., 09:41

У скоєному крадій зізнався.

Доки охоронець готелю обходив уночі територію, зі сторожової кімнати 32-річний злодій викрав планшет. Крадене потім продав за 500 гривень.

До Мукачівського відділу поліції звернувся місцевий мешканець, який працює охоронцем у одному з місцевих готелів. Чоловік повідомив, що допоки він обходив територію готелю, зі сторожової кімнати хтось викрав його планшет.

Як з`ясували правоохоронці, на чуже добро зазіхнув 32-річний жительм.Мукачева. Минулоріч цей чоловік звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. І от знову взявся красти.
Зловмисник зізнався у скоєному. Щоправда, сам крадений планшет він устиг продати за 500 гривень.

В ході досудового розслідування правоохоронці з`ясували, що затриманий причетний ще до однієї крадіжки. Він викрав від свого сусіда з загального коридору будинку електричний лічильник, який хотів продати. Однак не знайшов покупця й підкинув крадене власнику…

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває слідство, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.











Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp