Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє ужгородців не пам’ятають чому розмахували кулаками

8 листопада 2014 р., 09:52

Можливо, під час виправних чи громадських робіт пригадають.

Нещодавно із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 29-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що близько 1-ї години ночі біля одного з магазинів по вулиці Легоцького, невідомі громадяни вчинили з ним сварку і без причин нанесли йому тілесні ушкодження. 

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції доклали чимало зусиль для розкриття злочину і, як результат, розшукали зловмисників. Ними виявилися – 17-річний ужгородець та його 31-річний приятель житель міста. 

У вчиненні правопорушення зловмисники зізналися і розповіли деталі злочину. В ту ніч вони відпочивали в одному з нічних розважальних закладів міста, де розпивали спиртні напої у колі знайомих. Повертаючись додому, у них на шляху, випадково опинився потерпілий. Через, що вчинили сварку з незнайомцем й нанести йому тілесні ушкодження не пам’ятають так, як обидва були добряче на підпитку. 

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді: штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року. Триває слідство.
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp